Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links

Partneri i statusi

Cooler Master Golden Partner

Cooler Master je nastao sa idejom da tržištu ponudi najbolja konstruktorska rešenja za regulisanje toplote, a koja će, s druge strane, cenovno biti prihvatljiva velikom broju kupaca. Današnja CM proizvodnja obuhvata širok dijapazon proizvoda od ventilatora, kulera, kućišta i druge opreme za računare, do opreme za hlađenje velikih industrijskih postrojenja, telekomunikacione opreme i dr. Pod okriljem Cooler Mastera, razvila su se još dva nova brenda - CM Storm i Choiix.

NVIDIA System Builder

Desk je jedini System Builder u Srbiji što predstavlja potvrdu visokog kvaliteta računara proizvedenih u Desku. Ujedno predstavlja dokaz stručnosti i kompetentnosti zaposlenih da odgovore strogim zahtevima koje ova kompanija postavlja.
NVIDIA je najveći proizvođač GPU-ova (graphic processor unit) i lider po pitanju razvoja implementiranja novih tehnologija.

CISCO Select Certified Partner

Već više od godinu dana, DESK je CISCO Registered Partner što je jedan od preduslova za dobijanje ovog prestižnog statusa.

Zahvaljujući kontinuiranom usavršavanju svojih zaposlenih kroz prisustvo stručnim treninzima, predavanjima i položenim stručnim ispitima, Desk se svrstao među malobrojne kompanije u zemlji, koje poseduju kvalifikacije, znanje i sposobnost da prodaju, instaliraju i pružaju podršku za Cisco rešenja u Adriatic području.

DESK poseduje i sve potrebne resurse da SMB (Small Medium Business) tržištu ponudi i implementira odgovarajuće Cisco proizvode!

Vivanco Authorized Distributor

Početkom aprila 2009.godine, srpskom tržištu je, po prvi put, predstavljen Vivanco brend, kao novi distributivni program preduzeća Desk d.o.o.
Široku paletu proizvoda, koju nudi Vivanco Group AG, čine brojni dodaci za računare i računarsku opremu, kao što su: web kamere, torbe za notebookove, kablovi svih vrsta, oprema za čišćenje uređaja, zvučnici, slušalice itd.
Politika ovog preduzeća, bazirana na kvalitetu proizvoda, efikasnom servisu, pouzdanosti i brizi o partnerima, u potpunosti se poklapa sa Desk-ovim načinom poslovanja, što je bio jedan od ključnih razloga uspostavljanja saradnje.

Roccat Authorized Distributor

Visokokvalitetne periferije specijalno dizajnirane za igračku populaciju.

Speed Link Authorized Distributor

Speed Link je jedan od vodećih brendova u Evropi, kada je u pitanju računarska i "gejmerska" oprema. Proizvodi predstavljaju kombinaciju novih tehnologija, vrhunskog dizajna i izvanredne funkcionalnosti.

Media-Tech Authorized distributor

Media-Tech proizvodi su dobro poznati po odličnom odnosu cene i kvaliteta, što je jedna od odlika koju kupci najviše i cene!

HP GOLD Preferred Partner

HP Preferred Partner su preduzeća koja svojim kupcima obezbeđuju najnaprednija tehnološka rešenja bazirana na HP opremi kako za kućne tako i za poslovne korisnike.
Ponuda kompanije HP obuhvata IT infrastrukture, desktop i prenosne računare i uredjaje za pristup, globalne usluge, kao i obradu fotografija i štampanje.
Pružanje takvih rešenja zahteva visok stepen znanja i stalno usavršavanje zaposlenih (sertifikovano od strane HP-a), kao i pouzdanost i posvećenost lokalnom tržištu na najvišem nivou.
Gold parnertsvo ukazuje na DESKov najviši status u saradnji sa HP-om

Microsoft Certified Reseller

Microsoft Certified Reseller program predstavlja osnovu Micorosoft partnerskog programa na tržištu Srbije i Crne Gore. Ovaj program namenjen je firmama koje prodaju Microsoft proizvode i usluge i koje mogu pružiti odgovarajuću tehničku i marketinšku podršku njihovim korisnicima. Tako će korisnici i potencijalni kupci Microsoft proizvoda u nosiocima ovog statusa prepoznati garanciju za visok nivo pruženih usluga i odgovarajući stepen znanja i veština zaposlenih koji ih pružaju. Fokus programa je na saradnji i promociji partnera koji su programu i ovaj status je obavezan za sve kategorije partnera na lokalnom nivou.

Microsoft OEM System Builder

OEM System Builder firme garantuju da su računari kupljeni kod njih sastavljeni od veoma kvalitetnih komponenata i da su podvrgnuti strogim testovima provere kvaliteta. Na računare se instalira OEM softver, pa svaki kupac sa tim računarom dobija i legalan operativni sistem. Osim toga, kupovinom ovakvog računara stičete pravo na tehničku podršku firme System Builder i, posredno, Microsoft Centra Srbija i Crna Gora.

Microsoft Small Business Specialist

Microsoft Small Business Specialist predstavlja potvrdu dostignutog najvišeg nivoa specijalizacije u projektovanju, implementaciji, podršci i servisu u segmentu malih i srednjih preduzeća, koju Microsoft dodeljuje svojim partnerima.

Ovaj status garantuje korisnicima stručnost i kompetentnost što im obezbeđuje pravi odabir tehnologije i rešenja, stalnu podršku i pravovremeni servis. To znači sigurnost, uštedu i više vremena kako bi se posvetili povećanju profita.

Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft Gold Certified Status predstavlja najviši nivo partnerstva sa Microsoftom. Gold partneri su kompanije specijalizovane za pružanje kompletnih rešenja. One imaju pristup svim potrebnim resursima i podršci, kao i mogućnost izgradnje najneposrednijeg poslovnog odnosa sa Microsoftom kroz aktivnosti kao što su učešće u zajedničkim razvojnim projektima.

Intel® Enabled Server Acceleration Alliance (Intel® ESAA)

Desk iz Beograda, je prva domaća IT kompanija koja je postala član Intel ESAA. Članstvo u ovom udruženju znači potvrdu dostignutog tehnološkog nivoa u projektovanju i proizvodnji Intel baziranih servera.
Intel Enabled Server Acceleration Alliance – je udruženje koje okuplja Intelove partnere koji su uključeni u razvoj serverskih rešenja u cilju centralizovanja sertifikovanja i validacije, što korisnicima pruža dodatne garancije prilikom izbora najkvalitetnijih rešenja.
Ovo predstavlja ujedno i priznanje da su domaće IT kompanije u stanju da daju svoj doprinos razvoju novih tehnologija i ponude našem tržištu proizvode konkurentne u svetu.

Intel Premier Provider

Višegodišnje partnersvo sa Intelom krunisano je 01.11.2005. godine, dobijanjem prestižnog statusa Intel Premier Provider. Ovaj status Intel dodeljuje samo partnerima koji su se na tržištu već dokazali kao kompanije koje su korisnicima u stanju da pruže najviši nivo kvaliteta i podrške i, ujedno, u svom timu poseduju iskusne i vrhunski obučene profesionalce. DESK je trenutno jedina kompanija na ovim prostorima koja može da se pohvali ovim statusom. Predanost stalnom usavršavanju, kroz redovne treninge i sertifikaciju ljudi i proizvoda, garantuju vam saradnju sa pouzdanim, iskusnim i posvećenim partnerom, a Intel Premier Partner logo vam garantuje da je takvog partnera Intel već prepoznao u nama.

Asus Certfied Dealer
Lexmark Advanced Business Partner
Epson Reseller Qualified Dealer
APC Reliability Provider
Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari