Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Designed for Microsoft Windows Server 2003
Datum: 23.10.2006   

Od 18. septembra 2006, Desk je jedina IT firma u Srbiji koja je uspela da sertifikuje jedan domaći server.

U pitanju je server Desk E1-4B, baziran na Intel tehnologiji i sertifikovan od strane Microsofta za rad sa Microsoft Windows Server 2003 operativnim sistemom.

E1-4B je prošao kroz rigorozna i detaljna testiranja hardverskih mogućnosti i kompatibilnosti sa Windows Serverom 2003. Sertifikacija se sastojala od višenedeljnog testiranja svih hardverskih mogućnosti servera u realnim uslovima u laboratoriji sa osam klijentskih računara.

Server je prošao rigorozne testove kompatibilnosti sa Windows Server 2003 operativnim sistemom, što 100% osigurava rad servera u svakoj varijanti eksploatacije.

Kao što je bio slučaj i sa sertifikacijom Deskovog računara B305, prvog u Srbiji, sertifikat je stigao posle prvog testiranja, zahvaljujući visokom kvalitetu hardvera i stručnosti Deskovih projektanata.

Sertifikacija servera je deo našeg učešća u Windows Hardware Quality Labs (WHQL ) Microsoftovom programu sertifikacije hardverskih komponenti, softvera i računara, koji za cilj ima garanciju kupcima da proizvodi koji su prošli sertifikaciju ispunjavaju sve standarde kvaliteta potrebne da bi pod Microsoft Windows OS-om radili bez ikakvih problema.

Primena WHQL procedura u svim fazama proizvodnje, od planiranja preko integracije, instalacije i testiranja, procedura koje u svetu odavno predstavljaju standard, garantuju kvalitet i pouzdanost Desk servera.

Za naše korisnike ovo znači dodatnu potvrdu kvaliteta servera koji su proizvedeni u Desku jer ovaj sertifikat svrstava Desk E1-4B među odabrane svetske brendove a prisustvo u Microsoft Windows Catalog portalu obezbeđuje mu svetsku vidljivost.

Ovim su Desk serveri, bazirani na Intel tehnologiji, potvrdili svoju dominaciju u segmentu malih i srednjih preduzeća jer kvalitetom ne zaostaju za HP i DELL proizvodima, a kao jedini Intel Premier Partner obezbeđujemo vrhunski servis i podršku uz konkurentnu cenu, što čini Desk server naboljim rešenjem.


Dodatne informacije
Windows Server Catalog

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari