Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Intel vPro Technology
Datum: 25.12.2006   

Tehnologija obezbeđuje napredak vašem biznisu, a najnovija vam daje prednost !

Posle velikog uspeha Centrino platforme za prenosne računare kompanija Intel je ponudila ekvivalent namenjen poslovnim računarima. Platforma je nazvana vPro i donosi brojne novine koje će poslovnim korisnicima u mnogome olakšati korišćenje.

DESK je, kao Intel Premium Provider, prvi predstavio računare koji su u potpunosti sertifikovani da odgovore veoma visokim zahtevima koji se postavljaju za svaki model koji nosi ovu prestižnu markicu. Platforma se, kao i Centrino, sastoji od odgovarajućeg čipseta, procesora i mrežnih protokola.

vPro poslovnim korisnicima donosi niz bitnih novina koje drastično smanjuju troškove održavanja a istovremeno omogućavaju sistem administratorima da reaguju brzo čak i sa udaljenih lokacija, jedini uslov je obična internet konekcija.

Kako to radi u praksi?
Ako korisnik primeti nepravilnost u radu svog računara dovoljno je da o tome obavesti tehničko osoblje u svojoj firmi koji su obučeni za rad na vPro platformi ili, možda jednostavnije, nekog od Deskovih servisera. Sa udaljene lokacije se može pristupiti svakom pojedinačnom računaru, čak i njegovom BIOS-u i tako izvršiti pregled i potrebna podešavanja. Bezbednost je podignuta na vrhunski nivo jer se komunikacija obavlja preko virtuelnih mrežnih karti kojima se ne može pristupiti spolja van, unapred zadatih, zaštićenih adresa.

Kuriozitet je da se računaru može pristupiti i kada je ugašen i tako, posle radnog vremena, promeniti ili drugačije podesiti radno okruženje! Za razliku od same izrade, korišćenje ove platforme je veoma jednostavno a Deskovo osoblje je u potpunosti osposobljeno da ova rešenja primeni u praksi.

Desk B407cd - Prvi domaći računar sertifikovan za Intel vPro tehnologiju.

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari