Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Desk je postao član Intel Enabled Server Acceleration Alliance
Datum: 27.02.2007  Izvor: ICTSERVIS/INFORMATIKA 

BEOGRAD, 27 februar 2007. (Tanjug/Ekos)- IT kompanija “Desk” iz Beograda, je prva domaća IT kompanija koja je postala član Intel ESAA. Članstvo u ovom udruženju znači potvrdu dostignutog tehnološkog nivoa u projektovanju i proizvodnji Intel baziranih servera.
Intel Enabled Server Acceleration Alliance – je udruženje koje okuplja Intelove partnere koji su uključeni u razvoj serverskih rešenja u cilju centralizovanja sertifikovanja i validacije, što korisnicima pruža dodatne garancije prilikom izbora najkvalitetnijih rešenja.
Ovo predstavlja ujedno i priznanje da su domaće IT kompanije u stanju da daju svoj doprinos razvoju novih tehnologija i ponude našem tržištu proizvode konkurentne u svetu.
“Desk” je već godinama prisutan na domaćem IT tržištu sa ponudom svojih servera koji po karakteristikama i kvalitetu ne zaostaju za proizvodima svetski poznatih proizvođača. Istovremeno korisniku pružaju dodatnu fleksibilnost u konfigurisanju, brzu isporuku i kvalitetnu podršku u instalaciji i eksploataciji.
„Desk“ je već pre 2 godine dobio status Intel Premier Partner što predstavlja najviši nivo koji Intel dodeljuje svojim partnerima a članstvo u Intel ESAA znači potvrdu za „Desk“ da je tehnološki i kadrovski osposobljen za takmičenje u Intelovoj “premier” ligi.

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari