Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Windows Vista Sertifikat
Datum: 21.03.2007   

Računar Desk B406 uspešno je prošao sve testove koje je Microsoft propisao za proizvođače računara i dobio Windows Vista sertifikat.

Značaj ovog sertifikata je tim veći što je Desku to pošlo za rukom među prvim kompanijama u svetu.
Ovo je potvrda da i naša preduzeća, primenjujući svetske standarde u projektovanju i proizvodnji računara, mogu konkurisati i najvećim svetskim kompanijama.

Od svog osnivanja Desk se opredelio za ulaganja u razvoj i stvaranje partnerskih odnosa sa relevantnim svetskim kompanijama. Danas je Desk - Microsoft Gold Certified Partner i jedini Intel Channel Partner Premier Member. Ova saradnja omogućila je da Desk na naše tržište plasira najnovije tehnologije i rešenja u korak sa svetom.

Desk je prvi domaći proizvođač koji je sertifikovao računare za Windows XP, a i dalje je jedini u našoj zemlji čiji su serveri sertifikovani za Microsoft Windows Server 2003.

Desk je prvo preduzeće iz Srbije koja je od počekta učestvovalo u beta testiranju Viste, što je omogućilo da spremno dočekamo njenu zvaničnu promociju i ponudimo srpskom tržištu prvi računar koji u potpunosti odgovara strogim zahtevima sertifikacije.

Računar B406 nalazi se u Microsoft katalogu, posetite link (na dnu stranice).

Dodatne informacije
Microsoft katalog

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari