Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Desk computers – domaća IT kompanija sa najviše svetskih sertifikata
Datum: 17.08.2007   

Desk computers – domaća IT kompanija sa najviše svetskih sertifikata

Desk computers je obezbedio još jedan u nizu sertifikata – postao je član „Small Business Specialist“ zajednice. Ovom prestižnom statusu doprinelo je osoblje tehničkog sektora, položivši sve neophodne Microsoft ispite iz oblasti podrške poslovanju malih i srednjih preduzeća.

Pored zvanja „Small Business Specialist“, Desk computers je od jula 2007. god. zvanični „Microsoft Dynamics NAV Express“ partner, čime je realizovana ideja da se u Desk-ovoj ponudi nađe i kvalitetno softversko rešenje za efikasno vođenje poslovanja u segmentu malih i srednjih preduzeća.

Desk computers je jedina firma u istočnoj Evropi koja je nosilac najprestižnijeg Intel-ovog priznanja - „Exceptional technical skills“. Svi prethodno navedeni sertifikati i priznanja, uz status „Intel premium provider“-a, dobijeni od najvećih svetskih kompanija, svedoče o najvišem mogućem nivou znanja i podrške koje Desk nudi korisnicima. Istovremeno, Desk je obezbeđuje i međunarodne potvrde o kvalitetu za svoje proizvode. Prvi računar u Srbiji sertifikovan za rad pod novim Microsoft operativnim sistemom Windows Vista - Desk B406, prošao je sve testove samo nekoliko dana posle zvaničnog početka prodaje Viste na našem tržištu (16.03.2007). Nakon poslovnog modela, Desk computers je sertifikovao i dva računara namenjena kućnim korisnicima. Radi se o modelima: Desk H307 i Desk H407. Ukoliko ovome dodamo servere, koji po kvalitetu i performansama pariraju poznatim svetskim proizvođačima, jer se proizvode uz poštovanje najstrožih Intel-ovih standarda i preporuka, (kako po pitanju procedure sklapanja, tako i po pitanju testiranja i kontrole), dolazimo do jedinstvene ponude kompletnih resenja domaćih brand računara za širok dijapazon korisnika na domaćem tržištu.

“Dugogodišnje ulaganje i insistiranje na kvalitetu nije prošlo nezapaženo kod vodećih kompanija IT industrije poput Microsoft-a i Intel-a. Priznanja koja dobijamo su ohrabrenje i pokazatelj da je izabran potpuno ispravan put ka pouzdanim rešenjima, a nama je najveća satisfakcija sve veći broj zadovoljnih korisnika.”, rekao nam je Dejan Sklopić, direktor Desk Computersa.Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari