Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


DESK tehnički sponzor Gemax Open turnira
Datum: 15.02.2009   

DESK d.o.o je i ove godine uz Gemax Open i ponovo sa istim ciljem – biti bolji, biti savremeniji, nadmašiti, inače odličnu, prošlogodišnju organizaciju. Tehnička podrška je jedan od ključnih faktora uspeha, a ponovni angažman je potvrda DESKu da se prethodnih godina pokazao kao kvalitetan partner u organizaciji velikog događaja, kao što je ovaj Challenger turnir.
Za potrebe ovogodišnjeg turnira, tehnički sponzor je obezbedio dva Intel® bazirana servera, desktop računare, Samsung multifunkcionalni uređaj i dodatnu opremu.

DESK server DS3250 je baziran na Quad-Core Intel Xeon procesoru. Projektovan je da radi kao jednostavan fajl server, kao domen server ili mali web server, a učesnicima turnira omogući će trenutni pristup svim informacijama vezanim za turnir (kompletnoj bazi podataka).

DESK server DS5270 je moćna dvoprocesorska platforma bazirana takođe na Intel tehnologiji, koja će posetiocima zvaničnog sajta turnira omogućiti da uživo prate sve mečeve putem video streaminga, kao i trenutne promene rezultata na Live Scoreboard-u (online semafor za praćenje rezultata).

DESK računari tipa H206g, Samsung multifunkcionalni uređaj i sva dodatna oprema, pružiće novinarima vrhunske uslove za rad, a igračima kvalitetno provedeno vreme u pauzama između mečeva. Radi se o računarima visokih performansi, koji će biti postavljeni u press centru i prostorijama za odmor igrača.

Sedmi profesionalni teniski turnir Gemax Open 2009 biće održan na terenima TK Gemax od 16. do 22. februara 2009. godine. Pred beogradskom publikom nastupiće Davis cup reprezentativci Srbije (Ilija Bozoljac, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević), kao i Filip Krajinović, juniorski polufinalista Wimbledona i US Opena. Konferencija za novinare povodom početka turnira održana je 12. februara, a na njoj su učestvovali direktor turnira Aleksandar Bolić, drugi najbolje plasirani teniser Srbije Viktor Troicki, predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović, predsednik TK Gemax Đorđo Antelj, PR Telekoma Srbija Milica Amidžić i Jelena Anđelić, marketing menadžer Sony Ericssona.


Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari