Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Savršen gejmerski paket periferija - Roccat SDMS
Datum: 10.07.2010   

Smart Desktop Management System je inovativni koncept razvijen u kompaniji Roccat poznatoj po proizvodnji izuzetnih igračkih periferija. SDMS je zamišljen kao skup periferija koje štede prostor, poboljšavaju ergonomiju i na kraju imaju pozitivan uticaj na performanse i rezultate u igrama. Pomoću kompaktnog dizajna obezbeđena je optimalna upotreba prostora na radnoj površini pomoću, a istovremeno je sačuvana vrhunska ergonomija i funkcionalnost. Ovaj kompaktni sistem omogućava potpunu slobodu pokreta koja je neophodna kako bi korisnik bio opušten i fokusiran tokom igranja.

SDMS čine četiri komponente izuzetnog dizajan i performansi: miš Kova, tastatura Arvo, podloga za miša Sota i USB HUB sa nosačem kabla Apuri

Arvo je prva tastatura koja igračke funkcionalnosti smešta u numerički deo. Ovo je postignuto jednostavnom kombinacijom numeričkog segmenta i centralnog segmenta sa strelicama. Tastatura i dalje ima punu funkcionalnosti, a zauzima znatno manje mesta na stolu. Makro menadžer i dodatni makro i programabilni tasteri omogućavaju kreiranje kompleksnih komandi i sekvenci. Sami tasteri su izuzetno kvalitetni, optimalne visine i visoke preciznosti, a donji deo tastature je obložen metalom.

Kova je igrački miš odličnih performansi . Njegov V-oblik pruža savršenu ergonomiju neophodnu za višečasovne igračka sesije, a griptech neklizajuće površine izuzetnu preciznost. Pomoću podesivog osvetljenja moguće je izabrati omiljenu boju.

Sota je podloga miša koju čine dve odvojene površine, gornja tvrde i granulisane teksturei donja mekane i gumirane koje se odlično lepi za sto. Između ove dve površine se nalazi tanak metlni sloj koji podlozi daje čvrstinu, ali utiče i na povećanu preciznost miša. Ovakav dizajn omogućava brzo i lako kretanje miša u svim pravcima bez obzira na tip njegovog senzora.

Apuri je ultramoderan “gedžet“ u obliku škorpije, koji omogućava upotrebu klasičanog žičnog miš uz komfor koji karakteriše bežične miševe. Perfektna kombinacija stila i funkcionalnosti pruža potpunu kontrolu nad kablovima na radnoj površini. Istovremeno ova robotizovana škorpija je i 4-portni USB hub.

Prezentaciju SDMS paketa možete preuzeti klikom ovde

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari