Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Za VELIKE igrače
Datum: 24.12.2010  Izvor: Desk  Autor: Marketing

DESK Vam sa zadovoljstvom predstavlja najjači GamingPC računar „Za VELIKE Igrače“.


Baziran na vrhunskom X58 čipsetu integrisanom na Gigabyte matičnoj ploči i Intel Core i7 970 procesoru sa čak šest fizičkih jezgara i isto toliko logičkih jezgara koji ima frekvenciju od 3,20 gigaherca. U novom procesoru su i dalje dostupne klasične tehnologije - HT (Hyper-threading) koja omogućava povećanje broja vidljivih jezgara na 12 i opcija "Turbo" za povecanje frekvencije na maksimalnih 3,46 gigaherca. I sve to podržano na najačoj verziji Windows 7 Ultimate 64bit.

Sa pažljivo odabranom Kingston DDR3 HyperX memorijom 6 GB/1600Mhz u trokanalanom režimu rada i sistemom hlađenja baziranom na Cooler Master V8 kuleru, overcloking postaje igra i zadovoljstvo.

SSD, Solid State Drive, je uređaj za smeštanje podataka koji već sada menja klasične hard diskove i obezbeđuje višestruko brže upisivanje i čitanje podataka. Zato je naš izbor za sistemski disk bio upravo Kingston SSD koji drastično uvećava performanse čitavog računara. Za smeštanje velike količine podataka smo obezbedili 1TB prostora na konvencionalnom hard disku.

Gigabyte video karta sa NVIDIA GPU GTS450 je izbor za igrače koji zahtevaju vrhunsku grafiku na monitoru i zadužena da svi detalji budu verno i precizno prikazani. Što se tiče grafičke karte GIGABYTE GTS 450, podržava sve najnovije tehnologije DirectX11 i 3D igre. Mogućnost dodavanja još jedne grafičke karte za rad u SLi odnosno CrossFire režimu je svakako obezbeđena i podržana ukoliko se odlučite za beskompromisni grafički podsistem.

Naš cilj prilikom projektovanja ovog gaming računara je kvalitet u svakom pogledu, od ukupnih performansi pa preko pouzdanosti do brige da unutrašnjost samog računara bude u funkciji overclock-inga i hlađenja, kao i poštovanja standarda svetskih brendova. Zato smo odabrali da sve što smo nabrojali od komponenti bude pedantno spakovano u igračkom kućištu Coole Master HAF X koje se napaja sa Cooler Master Silent Pro 1000W. Dodata je podrška za najnovije tehnologije kao što je USB 3.0

„Za VELIKE Igrače“ je savršen računar sa fenomenalnim performansama koji će tek u narednoj godini postati standard za gejmere.
Ovaj računar je tako koncipiran da odgovara zahtevnim potrebama gejmera i profesionalaca, kao i naprednih kućnih korisnika. Budite ispred svih sa računarom „Za VELIKE Igrače“.

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari