Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


DESK postao Intel Technology Provider Platinum Partner
Datum: 27.04.2011  Izvor: Intel 

Poštovani partneri,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je DESK dobio prestižni status „Intel Technology Provider Platinum Partner“.

U želji da dodatno podrži svoje partnere koji dizajniraju, integrišu i tržištu nude rešenja bazirana na Intel tehnologijama, Intel je kreirao novi partnerski program „Intel Technology Provider“.

„Intel Technology Provider Platinum Partner“ status predstavalja najviši nivo partnerstva u novom programu, a rezervisan je za partnere koji su do sada demonstrirali superiorne poslovne i tehničke veštine i pokazali liderstvo u razvoju inovativnih rešenja baziranih na Intel tehnologijama.

Intel je za svoje „Platinum partnere“ osigurao čitav niz specijalnih pogodnosti koji uključuju posebne uslove nabavke, najviši nivo tehničke podrške, prodajne i tehničke treninge, marketing resurse, prepoznatljivost na tržištu i privilegiju korišćenja „Platinum Partner“ logo-a.

DESK će, kao i do sada, iskoristiti ovo partnerstvo sa Intelom kako bi svojim kupcima obezbedio nova, kvalitetna i inovativna serverska i desktop rešenja, i održao visok nivo podrške na koju su naši kupci već navikli.

Više o DESK serverima zasnovanim na poslednjoj generaciji Intel Xeon procesora i DESK pratećim uslugama za servere, možete saznati na http://www.desk.rs/serveri/PregledServera.aspx?type=1


Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari