Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Darkspore
Datum: 06.05.2011  Izvor: Desk  Autor: Desk marketing

Nova igrica u prodaji u našoj radnji „DESK Plato“ u Čika Ljubinoj ulici. Od razvojnog studija Maxis, koji je doneo takve hitove kao što je SimCity i The Sims dolazi nova igra smeštena u Spore univerzumu. Darkspore je ifrica koja je žanrovski najlbliža hzack and slash stilu Diabla u kojoj preuzimate ulogu Progenitor-a, gospodara manipulacije DNK živih bića. Glavne funkcije u Darkspore-u su mogućnost da otključate i prilagodite 25 različitih genetskih heroja koje ćete voditi kroz kampanju o kojoj ovde nećemo pričati jer je na vama da otkrijete priču.
Darkspore koristi Spore Creature Creator engine za kreiranje i prilagođavanje statistika vaših heroja. Iako ne možete kreirate bića od nule, možete da promenite kako oni izgledaju, dodavanjem ili uklanjanjem različitih stavki, ili menjanjem boja i oznaka. Kao i u Spore, različiti delovi tela menjaju statistike vašek heroja. Pored toga imate i obilje oružija i oklopa za vaše heroje. Korišćenje postojećih tehnologija Creature Creator omogućava jednostavno i intuitivno prilagođavanje heroja.
Veliki dijapayon heroja i prilagođavanje njihovih statistika trenutnim zahtevima igre je najjača strana Darkspore-a. Tu su i heroji za blisku borbu i heroji za borbu sa distance u svakoj od vrsta i klasa. Sistemom pokušaja i pogreške saznaćete koja kombinacija heroja najviše odgovara vašem stilu igranja, a veliki niz opcija odžava ovu igru igrivom duži vremenski period.


Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari