Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links


Novo - Slušalice ROCCAT Kulo
Datum: 23.05.2011  Izvor: Desk  Autor: Desk marketing

Roccat Kulo su slušalice predviđene da malom masom i velikom udobnošću kod višesatnog nošenja na glavi zadovolje sve pasionirane igrače.
Za izvanrednu stereo zvučnu kulisu zadužen je 40 mm driver sa neodijumskim magnetima i ’’Mylar’’ membranama.

Kvalitet izrade je izuzetan. Kao i uvek sa Roccat proizvodima osećate da možete ispustiti bombu na njih i neće biti nekih promena.

Zvuk u igrama reprodukuju vrlo jasno sa dobrim performansama, jedino što se može primetitit malo čvršći zvuk od uobičajenog, t.j u pojedinim situacijama bas i visoke tonove možete opisati kao zatvorene, kompresovane u nekoj manjoj prostoriji. Može se reći direktan krivac ovakovog utiska je ugradnja manjih zvučnika u slušalice.Igre generalno imaju većinu svojih zvukova u središnjem delu audio spektra i imaju najbolju moguću reprodukciju u ’’širem’’ opsegu slušalica, dok filmovi i muzika iskorišćavaju pun opseg koje im slušalice dozvole. Tako da Kulo namenjen prvenstveno igračima pri reprodukciji filmova i muzike ima malo stezanje zvuka, ali sve u podrazumevanim granicama. Slajder za povišenje/sniženje zvuka ima malo vise otpora od u običajenog, što u nekim situacijama može dovesti do nepreciznijeg finog podešavanja jačine zvuka.

Podesivi mikrofon sa izolacijom buke je prava radost za korišćenje, jednostavno briljira svojim funkcijama i zvučnim kvalitetima. Kada je u ’’spuštenom položaju’’ vidi se mala LED dioda koja indikuje da je mikrofon u upotrebi.
Kvalitet zvuka je odličan, bez ikakvih problema ćete davati instrukcije i jasno razumeti vaše saigrače.Roccat je mudro stavio automatsko isključenje mikrofona tako što ćete pomeriti mikrofon u ’’uspravan položaj’’, gurajući mikrofon prilično ’’visoko’’ izbegavate opciju slučajnog isključivanja, t.j. ako gurnete samo malo mikrofon - i dalje će ostati uključen.

Ako želite robusne slušalice namenjene igranju, sa zgodnim karakteristikama mikrofona Kulo predstavlja pravi izbor za vas.

Frekventni opseg slušalica: 20~20.000 Hz
Impedansa: 50 oma ± 15 %
Senzitivnost pri 1kHz: 102 dB ± 3 dB
Max. izlazna snaga: 80mW
Driver diameter: 40mm
Driver magneti: Neodymium
Driver membrane: Mylar

Frekventni opseg mikrofona: 70~20,000Hz
Senzitivnost: -47 dB ± 3 dB
Signal-to-noise ratio: 50dB
Impedansa: 2,2 K oma
Usmerenost: Bi-directional
Tip: sa izolacijom buke

Težina: 178g (bez kabla)
Konekcija: 2 x 3.5mm
Dužina kabla: 2.5m

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari