Vaša korpa je trenutno prazna
Tel: 011 32 92 140 / Email: prodaja@desk.rs
Skip Navigation Links

USLUGE KOJE DESK PRUŽA SVOJIM PARTNERIMA

Osim usluga koje se prvenstveno namenjene širokom krugu krajnjih korisnika, DESK pruža usluge i svojim parnerima i dilerima.


Za svoje partnere koji robu kupuju od DESKa, a nemaju želju da sami pokrenu pravljenje sopstvene web prezentacije (jer to zahteva registraciju domena, plaćanje nekog da izradi web prezentaciju, povremeno ažuriranje i sl.), DESK nudi uslugu izrade ili hostinga web prezentacije sa uvek ažurnim web katalogom i uvek ažurnim cenovnicima i opisima artikala, koji se preuzimaju direktno iz DESK-ove baze podataka i ažuriraju. Nabavne cene se generišu prema rabatima koje na sve artikle u DESKu ima partner, a krajnje po kriterijumu koji on sam odredi.

Pri tom, partner ne mora da brine o infrastrukuri (dostupnost, backup i sl.) jer se sve nalazi na DESKovom serveru.

Korist je obostrana.
Parner može da investira minimalno u dizajn ili samo reklamu ako već ima web site, i dobije odličnu priliku da poveća prodaju, a DESK dobija jer se u katalogu pojavljuje oprema sa našeg lagera i time se partner na kvalitetan način vezuje za DESK.


Za partnere koji žele da dostignu i potvrde kvalitet svojih računara, DESK nudi uslugu testiranja i sertifikacije računara kako bi njihov kvalitet bio u skladu sa najvišim svetskim standardima definisanim ISO 9001 Sistemom kvaliteta i standardima najvećih svetski proizvodjača opreme kakvi su Intel i Microsoft.

Zahvaljujući dugogodišnjem ulaganju u razvoj i partnerske odnose sa Intelom i Microsoftom, DESKovi inženjeri su u potpunosti osvojili složene procedure za sertifikaciju računara za Microsoft Windows XP i Vista logo, kao i logo Designed for Windows Server 2003. Dokaz za to je činjenica da je DESK prva firma koja je svoje računare sertifikovala za ove Microsoft Operativne sisteme i jedina firma koja ima sertifikovane servere. DESK je takodje jedina firma koja ima računare koji su verifikovani od strane Intela za V-PRO tehnologiju.

S obzirom na sve ovo, u mogućnosti smo da svojim partnerima koji iz bilo kog razloga imaju želji ili potrebu da kvalitet računara dokažu nekim od ovih sertifikata, omogućimo sertifikaciju računara u skladu sa svim predviđenim standardima.

Žalja nam je da kroz konsalting u izboru komponenata, sugestije prilikom testiranja i sam postupak sertifikacije, omogućimo partnerima koji nemaju na raspolaganju potrebne resurse i znanje, da ipak dodju do proizvoda čiji će kvalitet biti priznat.
RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite e-mail: prodaja@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari