Vaša korpa je trenutno prazna
Imate pitanja? Ili želite da poručite telefonom? Pozovite na: 011 32 92 140
Skip Navigation Links

 

 

Windows 10

Nabavite novi i poboljšan Windows nadogradnjom na Windows 10. Uskoro ćete otkriti da je Windows 10 poznat Windows korisnicima, ali sa još ličnijim iskustvom koje podiže sve što već volite kod Windows-a 7 i 8 na sledeći nivo. 

Windows 10 donosi još bolji Start meni, proširujući mogućnosti i donoseći vaše omiljene aplikacije i pinove tako da im možete lako pristupiti. Ne samo da čini istovremeno izvođenje lakše nego ikad, već se dobro integriše sa softverom i hardverom koji već imate, dozvoljavajući vam da ostanete produktivni kada god vam je potrebno da radite. Posebno, možete videti do četiri aplikacije i sve otvorene zadatke istovremeno. 

Kupite Windows 10 i otkrijte Microsoft Edge, potpuno nov pregledač koji Vam daje mogućnost da kucate ili pišete beleške direktno na veb stranice i da ih lako delite sa prijateljima, porodicom i kolegama sa posla. Takođe čini jednostavnijim čitanje članaka na mreži bez ometanja i čuvanje omiljenih stranica za kasnije. 

Kada se nadogradite na Windows 10, vaše aplikacije će odlično raditi u svim modovima, na svim uređajima.Bilo da želite da radite ili da se igrate, Windows 10 Vam pomaže da uspostavite interakciju sa vašim uređajima na savršen način. Neverovatne aplikacije, kao što su pošta, kalendar, muzika, video, mape i još toga dolaze standardno sa Windows-om 10 i koriste OneDrive da bi napravili kopiju vaših informacija za rezervu. I igrač u vama će voleti kako se vaš uređaj sa Windows-om 10 sinhronizuje sa Xbox Live-om, dozvoljavajući vam da snimite igru u sekundama, strimujete igrice sa vaše Xbox konzole na vaš uređaj bilo gde u kući i još toga. Kupite Windows 10 i dobićete više fleksibilnosti nego ikad ranije. 

Odakle krenuti?
Da li imate otvoren nalog? Ako nemate unesite ovde Vaše podatke  i počnite sa nabavkom. Dobrodošli!
Desk novosti  RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite faks 011 32 92 750. Pošaljite e-mail: podrska@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari