Vaša korpa je trenutno prazna
Tel: 011 32 92 140 / Email: prodaja@desk.rs
Skip Navigation Links

 
SERVIS
 
DESK je već godinama prepoznatljiv na tržištu po izuzetno kvalitenom servisu koji smatramo osnovom za kvalitetnu podršku na višim nivoima, sistemsku podršku i integraciju. Iskustvo dugo 15 godina u radu sa svim vrstama desktop i laptop računara kao i Intel servera, garantuje i dokazuje našu stručnost kao i kvalitet izvršenih usluga.
DESKov servis pruža sledeće usluge:
  • Održavanje i servisiranje opreme u garantnom roku
  • Održavanje i servisiranje opreme van garantnog roka
  • Unapređenje funkcionalnosti opreme
Zahvaljujući vrhunski obučenim serviserima i velikom lageru rezervnih delova, u mogućnosti smo da brzo i efikasno otklonimo sve vrste hardverskih problema, posebno onih na računarima i serverima. Dijagnostiku ćemo obaviti u toku istog ili sutrašnjeg dana od dana prijema računara na servis ukoliko rezervišete Vaš termin pozivom na telefon 011/3292 140 ili slanjem maila na servis@desk.rs.
·         Usluge servisiranja desktop računara.
Ovo su standardne usluge koje DESK pruža svojim korisnicma, bez obrzira da li su računari DESKovi ili ne, kao i da li su u garantnom roku ili ne.
Ove usluge pokrivaju sve, od dijagnostike kvara, preko instalacije operativnih sistema, upravljačkih programa i aplikativnog softvera, do popravki hardvera ili njegove zamene, upgrade-a računara, popravke ili reinstalacije softvera, pravljenja backupa ili spašavanja podataka.
Usluga se obavlja u servisu DESKa ili na lokaciji korisnika, a naplata obavlja po standarnom DESKovom cenovniku servisnih usluga.
·         Usluge servisiranja DESK servera
Ukoliko ste se već kupovinom DESK servera opredelili za za kvalitetan hardver, želja nam je bila da vam osiguramo i vrhunsku podršku, i na taj način obezbedimo sigurnu, pouzdanu i maksimalno upotrebljivu platformu za kvalitetna IT rešenja.
Zato DESK već godinama, koristeći svoje iskustvo i rešenja koja su u praksi potvrdili i najveći svetski proizvođači servera, nudi korisnicima svojih servera i dodatne usluge u vidu dodatnih garancija i podrške koja se odnosi samo na servere (detaljnije ovde).
 
 
RSS • Ljutice Bogdana 20, 11000 Beograd • Pozovite 011 32 92 140 • Pošaljite e-mail: prodaja@desk.rs
Listamo se na portalu ShopMania u kategoriji Računari